Det finns alltid något kul att göra med Chalmersbaletten och de flesta aktiviteter har vi tillsammans med AllianceOrchestret.

Vi brukar uppträda på kalas och tillställningar så som företagsevenmang, spexpremiärer, examensceremonier m.m. Minst två gånger per år åker vi till olika studentorkesterfestivaler i hela Sverige så som GSOF i Göteborg, SOF i Linköping, STORK i Uppsala, Lundakarnevalen i Lund, Quarnevalen i Stockholm samt NATOM som turas om att vara i Norge, Finland och Sverige. Vi har också träningsläger varje år där Chalmersbaletten och AllianceOrchestret tillsammans åker iväg en hel helg och tränar och har roligt. Självklart är vi också med i Cortégen varje år!

Om du tycker att ovanstående låter väldigt roligt och vill skaffa dig vänner för livet, så är baletten någonting för dig!

Vi tränar måndagar 19.30 i kårhusets gympasal alla veckor förutom under lov och tentaveckor. Vill man söka till baletten så ska man komma på prova-på-träningarna läsveckorna 2-5 på höstterminen. Inga förkunskaper krävs, och vanliga träningskläder funkar fint! Det gör inget om du inte kan komma på alla prova-på-träningar, men ju mer du är med desto roligare blir det!

För hösttermin 2017 är det följande tider för prova-på-träningar:
mån lv2 4/9 19.30
mån lv3 11/9 19.30
mån lv4 18/9 19.30
mån lv5 25/9 19.30

Kontakta oss gärna om du har frågor!