Axelander


Som kaxiga pojkflickor och charmiga grabbar dansar vi till jazziga toner, med självsäker attityd och spjuveraktig charm.

Bond


I en fräck blandning av farlig agent och skön bondbrud skjuter vi vilt med Gold Finger i modern jazzstil.

Brazil


Med karnevalsstämning livar vi upp varje kalas och låter höfterna gunga till medryckande sambarytmer. Följ med oss till den sydamerikanska värmen!

Can Can


Skrikande och skrattande lyfter vi kjolarna och blandar höga bensparkar med hjulningar och spagat. Svarta spetsar och röda klänningar går detta till en perfekt final.

Charleston


20-talets glada toner för det att spritta i benen och klänningar i rött och guld ger den rätta tidsenliga inramningen.

Czardas


I vackra traditionella dräkter framförs en fartfylld ungersk folkdans.

In The Mood


Iförda paljettbeprydda klänningar och med piruetter och vågade utfall ger vi glitter och glamour till denna svängiga storbandslåt.

Indiskan


Till orientaliska toner framförs en dans som kunde platsat i Tusen och en natt.

Pajas


Med glada språng och tokiga miner dansar vi till Champagnegaloppens muntra toner och lurar publiken till skratt i färgglada pajasdräkter med röda näsor.

Sing Sing Sing


Svängig och fartfylld dans som framförs till tonerna av Benny Goodmans gamla slagdänga. Kläderna är en fräckare variant av 50-talets Lindyhop-kläder.

Spanskan


Till taktfasta toner plockar vi fram den spanska eldiga karaktären. I volangbeprydda kjolar och matadorer i cape erövrar vi scenen med beslutsamhet i blicken!

Tango


Rivalitet och temperament karaktäriserar denna lidelsefulla dans. Ståtliga par i frack och längklänning ger en elegant touch åt detta argentinska drama.